Koppjärk är Rättviksmål och betyder spindel

Vi startade verksamheten  2002 och har sedan dess jobbat med friskvård och rehabilitering. Koppjärk är en ekonomisk förening. Under åren har vi utvecklat företaget till att bli ett framgångsrikt gym och hälsocenter.  Vi är kända för hög trivselfaktor, träningsglädje, professionalitet och hög kvalitet! Personalgruppen består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistent, receptionist och trivselvärd.

Vi har vår mottagning på Enåbadsvägen 2 i Rättvik. I dagsläget är vi 8 anställda, varav 4 är medlemmar i föreningen. Vår ambition är att bli fler och kunna utöka vårt hälsofrämjande arbete där vi riktar oss mot såväl privatpersoner som företag.

Vi har även rehabiliteringsavtal med Rättviks Kommun. Våra uppdrag kommer via vårdcentralen och kommunens biståndsbedömare i huvudsak.

Vår verksamhetside
Vi vill vara en självklar vägvisare till kunskap om det hålllbara livet och en tillvaro i balans. Ledstjärnorna i vår verksamhet är engagemang, kompetens och arbetsglädje. Vi strävar efter att alltid sätta individens behov i centrum.