hur blir jag medlem?

Allt sköts smidigt från vår hemsida och om du vill medlem redan nu, klicka här. Om du känner dig osäker på vilket medlemskap som passar dig bäst, välkommen förbi när receptionen är bemannad, så hjälper vi dig. Om du senior eller ungdom så köper du ditt medlemskap på plats och åldersgränsen för att träna hos oss är 13 år.

Behöver jag hämta ut en tagg/nyckel när jag blivit medlem?

Nej. Vi använder i huvudsak bokningsappen Wondr. Med appen kan du bl a öppna dörr, checka in innan din träning, boka dig på pass eller boka PT Rehab. Har du ingen mobil så kan du kontakta du oss för en annan lösning.

Kan jag träna en gång (drop in) på gymmet utan att bli medlem?

Du kan köpa din drop in på två sätt:
Antingen köper du din drop in via hemsidan och får i samband med köpet en digital nyckel som gäller för 1 inpassering. Du får all information du behöver när du registrerar dig och du kan sedan checka in hos oss på valfri tid mellan 05-23.
Om du inte vill eller kan göra ditt köp via hemsidan, så kan du träna under bemannade tider och betala på plats.

Kan jag få hjälp att komma i gång i gymmet?

När du blir medlem hos oss så erbjuder vi en kostnadsfri gymintroduktion, där vi hjälper dig att komma i gång med din träning i gymmet. Kontakta oss för att boka tid.

Jag vill avsluta mitt medlemskap, hur gör jag?

Om du vill avsluta ditt medlemskap så kan kontakta oss via mejl eller mobil..
På våra årskort på autogiro har vi 1 månads uppsägningstid efter att bindningstiden har löpt ut. OBS! Säg upp ditt bindningsfria medlemskap minst 10 dagar innan nästkommande månadsdebitering för att undvika betalning för nästkommande månad.

När har ni öppet?

Medlemmar kan träna mellan 05-23, alla dagar under året. Strax efter kl 23 aktiveras larmet och då ska lokalen vara tom. Om du inte är medlem så kan du besöka oss när receptionen är bemannad.

Kan jag ta med mina barn när jag tränar?

Vi har inte barnpassning men större barn kan följa med och sitta i vår soffhörna, förutsatt att dom klarar av att sitta stilla på egen hand, medan du tränar. Om ditt barn sitter i ex en babysitter/babyskydd och inte kan ta sig någonstans på egen hand, kan du ta med barnet in på gymmet. Tänk på att det är en högljudd miljö som inte är anpassad för barn.

Hur bokar/avbokar jag in mig på ett pass?

Som medlem kan du boka/avboka i appen
eller på hemsidan, fyra dagar innan passet startar.
Är du inte medlem men vill prova ett pass? Kontakta oss så hjälper vi dig att boka.

Kan jag använda salarna när det inte är pass?

Självklart! I appen under Boka pass, där kan du se när salarna är bokade för pass. Övriga bokningar kan du se utanför aktuell sal. Två av våra salar finns i anslutning till gymmet och spinningsalen hittar du 1 trappa upp.

Fortfarande fundersam? Mejla dina frågor till oss: