Nu börjar vi med boxpass!

Sugen på Box? Nu har vi fått vår nya boxutrustning! På torsdag kl. 17.00 kör Andreas igång med vårens pass!

Koppjärks foto.

I januari har vi bott 5 år i våra lokaler!

Vi vill gärna fira det med att bjuda in nya medlemmar till oss!

Nyteckna dig för årskort på autogiro(329.-)* före den 31/1 och du får:

 

-1 fri månad (värde 329 kr)

-1 värdecheck Team Sportia (100 kr)

-1 konditionstest (värde 400 kr)

-1 Personlig instruktion med Andreas Hansson till halva priset! (ord 499 kr)

-1 ytterligare fri månad (329 kr)____  

= 5 år, 5 erbjudanden, värde 1407.-

*Medlemssavgift 149.- tillkommer

 

 

 

 

Koppjärk 85+

16686289-3N8rG 16686286-krlFl 16686281-3NqLn 16686278-nFGqP

 

 

Det är aldrig försent att börja träna, men det är alltid för tidigt att sluta!

 

Koppjärk Hälsocenter startade hösten 2014 sitt projekt Koppjärk 85+

 

I projektet har vi för avseende att leda en träningsgrupp speciellt anpassad för personer som är 85 år och äldre. Vi ville öka den fysiska aktiviteten samt även det sociala nätverket för de äldre i vår kommun, vi vill göra allt vi kan för att förbättra deras vardag.

Det finns ju en del positiva sidor med åldrandet, men åldrandets effekt på vår kropp och på vår mentala förmåga är något som man inte kan glädjas särskilt över. Dock finns det många studier som visar på att styrketräning är ett effektivt verktyg för att inte bara förbättra kroppens fysik utan även bromsa tillstånd som till exempel senilitet. Inte bara muskelerna, utan även hjärnan stärks alltså av styrketräning. Och med en starkare kropp orkar man också röra sig mer ute, därmed träffar man mer människor & kommunicerar mer. Hjärnan får därmed den stimulans den behöver för att hålla sig aktiv.

Deltagarna har hos oss fri träning med 2 st instruktörer 1 gång i veckan. ​Huvudsyftet är ju träningen, men lika viktigt, om inte viktigare är ju den sociala stimulansen deltagarna får under vår timme tillsammans. Och även om man inte orkar träna en dag, så kan man komma och vara med, för den sociala delen, och förstås kaffe & kaka. Att de bara tagit sig till Koppjärk är ju träning i sig.

Vi märker hur våra deltagare verkligen längtar till varje onsdag och räknar ner dagarna. Det är precis så vi vill att träning skall vara.

Vi driver Koppjärk 85+ med stöd från Rättviks kommun samt Norska Veteranmuseet i Furudal.

Öppen sjukgymnastikkväll 24 mars!

Tisdagen den 24 mars mellan 17.00 och 19.00 visar vi vår behandlingsutrustning i loungen! Vi ger tips på hur du kan behandla enkla besvär och hur vi behandlar olika besvär.
Om du bokar tid hos sjukgymnast under denna kväll får du 20% rabatt. Vi kommer även att ha 20% på våra Back On Track-produkter denna kväll. VÄLKOMNA!