DANSKURSER

Koppjärk erbjuder danskurser för både barn och vuxna! En kurs på 6 tillfällen där vi till medryckande musik tränar på en eller flera koreografier men också lägger tid till stretch och styrka. 

Danskurserna har ett begränsat antal platser och pga. rådande situation är siffran väldigt låg, därför fylls också kurserna oerhört snabbt.  Om du vill ställa dig eller ditt barn i kö till nästa kursstart (ej bindande) går det bra att skicka en intresseanmälan till elin.nisser@koppjark.se. Finns det önskemål om annan åldersgrupp/dansgrupp går det jättebra att höra av sig till min mail.

 Vårens danskurser är igång och ny kursstart kommer i augusti.
DANS – mini, 2-3 år

Våran kurs för de allra minsta. Här dansar man tillsammans med en vuxen(18+), det kan vara mamma, pappa, farmor eller ett äldre syskon. 

Vi tränar på koordination, motorik, kroppsmedvetenhet och rytm.
Danskursen innehåller uppvärmning, ett styrkepass för de vuxna tillsammans med barnet och såklart rolig dans. Vi avslutar med stretch som passar alla. 

 

Måndagar 17.00-17.30, 350kr


DANS – liten, 4-5 år

En barndanskurs för barn i ålder 4-5 år där vi på ett lekfullt sätt tränar på koordination, motorik, kroppsmedvetenhet och rytm. Vi dansar till medryckande barnlåtar och populärmusik.

Kursen innehåller uppvärmning, lite styrka och stretching men också rolig dans.

 

Måndagar 17.40-18.10, 350kr

 

DANS – mellan, 6-8år

En danskurs för barn i ålder 6-8 år. En kurs för dig som aldrig dansat förut men också för dig som har testat och vill fördjupa dig mer. Här tränar vi på grunderna i dansstilarna HipHop och Jazz. Vi lägger också tid på teknik, styrka och stretch. 

Vi kommer även jobba med en eller flera koreografier till passande musik, både ny och gammal. 

 

Måndagar 18.15-19.00, 500kr

 

DANS – stor, 13-16år

En danskurs i Jazz för ungdomar i ålder 13-16 år. En fördjupningskurs för dig som har dansat tidigare. Här tränar vi på jazzdansens grunder samt teknik, styrka och stretch. 

Vi kommer även jobba med en eller flera koreografier till passande musik, både ny och gammal. 

 

Måndagar 19.10-19.55, 500kr

 

DANS – vuxen

En danskurs i dansstilen Showdance. Showdance är en dansform som ofta ses på musikalscenen, i musikvideos och filmer. Här har vi jazzdansen som grund men även inslag av andra dansstilar kan förekomma. Musiken vi dansar till är klassiska ”show”-låtar, både gammal och ny musik. Här har inte danstekniken lika stor vikt och betydelse som attityden och känslan. Och jag lovar!, den kommer automatiskt till den härliga musiken och känslan vi skapar tillsammans i danssalen.

Kursen innehåller, förutom rolig dans, styrka och stretching. 

 

Måndagar 20.00-21.00, 680kr