DANSKURSER

 

Koppjärk erbjuder danskurser för både barn och vuxna! En kurs på 10 tillfällen där vi till medryckande musik tränar på en eller flera koreografier men också lägger tid till stretch och styrka.
Danskurserna ht -20 startar söndag v. 38, begränsat antal platser.

DANS – mini, 2-3 år

Våran kurs för de allra minsta. Här dansar man tillsammans med en vuxen(18+), det kan vara mamma, pappa, farmor eller ett äldre syskon.

Vi tränar på koordination, motorik, kroppsmedvetenhet och rytm.
Danskursen innehåller uppvärmning, ett styrkepass för de vuxna tillsammans med barnet och såklart rolig dans. Vi avslutar med stretch som passar alla.

Söndagar kl. 10.00-10.45, 800kr

DANS – liten, 4-6 år

En danskurs för barn i ålder 4-6 år där man dansar tillsammans med en vuxen (18+), det kan vara mamma, pappa, farmor eller ett äldre syskon.

Vi tränar på koordination, motorik, kroppsmedvetenhet och rytm.

Kursen innehåller uppvärmning, styrka, stretch och såklart rolig dans, och det passar alla – barn som vuxen!

Söndagar kl 11.00-11.45, 800kr

 

DANS – mellan, 7-9år

En danskurs för barn i ålder 7-9 år. En kurs för dig som aldrig dansat förut men också för dig som kanske har testat och vill fördjupa sig mer. Här tränar vi på grunderna i dansstilarna HipHop och Jazz. Vi lägger också tid på teknik, styrka och stretch.

Vi kommer även jobba med en eller flera koreografier till passande musik, både ny och gammal.

Söndagar kl. 13.30-14.30, 1100kr

DANS – vuxen

En danskurs i Showdance. Showdance är en dansform som ofta ses på musikalscenen, i musikvideos och filmer. Här har vi jazzdansen som grund men även inslag av andra dansstilar kan förekomma. Musiken vi dansar till är klassiska ”show”-låtar, både gammal och ny musik.

Kursen innehåller, förutom rolig dans, styrka och stretch. Här har inte danstekniken lika stor vikt och betydelse som attityden och känslan. Och jag lovar!, den kommer automatiskt till den härliga musiken vi har samt känslan vi skapar tillsammans i danssalen.

Söndagar

kl. 14.30-15.30, 1100kr