DANS – mini, 2-3 år (fåtal platser kvar))

Våran kurs för de allra minsta. Här dansar man tillsammans med en vuxen(18+), det kan vara mamma, pappa, farmor eller ett äldre syskon. 

Vi tränar på koordination, motorik, kroppsmedvetenhet och rytm.
Danskursen innehåller uppvärmning, ett styrkepass för de vuxna tillsammans med barnet och såklart rolig dans. Vi avslutar med stretch som passar alla.

Tisdagar kl. 17.00-17.30, 480kr

DANS – liten, 4-5 år (full – anmäl för köplats)

En barndanskurs för barn i ålder 4-5 år där vi på ett lekfullt sätt tränar på koordination, motorik, kroppsmedvetenhet och rytm. Vi dansar till medryckande barnlåtar och populärmusik.

Kursen innehåller uppvärmning, lite styrka och stretching men också rolig dans.

Tisdagar kl. 17.40-18.10, 480kr

DANS – mellan, 6-8år (full – anmäl för köplats)

En danskurs för barn i ålder 6-8 år. En kurs för dig som aldrig dansat förut men också för dig som har testat och vill fördjupa dig mer. Här tränar vi på grunderna i dansstilarna HipHop och Jazz. Vi lägger också tid på teknik, styrka och stretch. 

Vi kommer jobba med en eller flera koreografier till passande musik, både ny och gammal.  

Tisdagar kl. 18.15-19.00, 680kr

DANS – stor, 9-13år NY!

En danskurs i Showdance och Jazzdans för ungdomar i ålder 9-13 år. En fördjupningskurs för dig som har dansat tidigare. Här tränar vi på jazzdansens grunder samt teknik, styrka och stretch. 

Vi kommer jobba med en eller flera koreografier till passande musik, både ny och gammal. 

Tisdagar kl. 19.05-19.50,  680kr 

DANS – vuxen

En danskurs i dansstilen Showdance. Showdance är en dansform som ofta ses på musikalscenen, i musikvideos och filmer. Här har vi jazzdansen som grund men även inslag av andra dansstilar kan förekomma. Musiken vi dansar till är klassiska ”show”-låtar, både gammal och ny musik. Här har inte danstekniken lika stor vikt och betydelse som attityden och känslan. Och jag lovar!, den kommer automatiskt till den härliga musiken och känslan vi skapar tillsammans i danssalen.

Kursen innehåller, förutom rolig dans, styrka och stretching. 

Tisdagar kl. 20.00-21.00, 920kr

Har du frågor kontakta oss på elin.nisser@koppjark.se