Gång -kurs med mig Anders Björkman:

Vill du prova på och lära dig grunderna inom Gång?
Jag kommer att visa hur du kan lära dig att gå effektivt och snabbt med märkbar pulshöjning. Du kommer att upptäcka vilken bra träningsform Gång är och att det är ett jättebra komplement till annan träning.
Jag går även igenom skillnaden mellan Gång och löpning och hur det går till med bedömning i tävling.
Kursen är 6 veckor med start tisdag 23/6 kl 17-18, vi samlas utanför Koppjärk.

Om Mig:
Jag har varit gångsporten trogen sedan jag kom i kontakt med sporten som 13-åring för drygt 50 år sedan. Tävlade flitigt -69 till -85 och var även engagerad med att träna ungdomar i olika klubbar inom Östergötland.
Jag har på senare år fått en nytändning som veteran och ser fördelarna med träningsformen som ett skonsamt alternativ till löpning. Mitt stora mål är veteran VM i Göteborg 2023.

Tycker du att det låter spännande? Boka din plats på Koppjärks hemsida under fliken Boka pass alt boka direkt hos oss i receptionen.Publicerat den 16 juni 2020.